08. Een weekend gezellig met de hobby bezig op camping Knienseerd?

14 juni 2020

Het voelde niet goed dat corona onze activiteiten plat legde.
Maar wij zijn niet uit het veld te slaan. 
Sterker nog we gaan het veld in. Op 28-29-30 augustus staan wij op camping Knienseerd, Ensbroekerweg 6, 6037 NV Kelpen-Oler.
​Deze camping is een klein paradijsje voor de zend- en communicatie-amateurs. Het is voorzien van alle faciliteiten en ruimte die wij als amateurs nodig hebben.
Ondanks de korte voorbereiding staan er onder voorbehoud leuke activiteiten op het programma. Zo wordt er een aantal antennes in de dx stand geplaatst en komt voor het eerst de mobiele GSN-gateway in de lucht via internet Teamspeak Gateway Server Nederland.
​Ook is dit een geschikt moment om de eerste GSN GATEWAY SERVER HELIUM BALLON te lanceren. De payload is voorzien van een data sonde en een 11 meter -lpd – sonde welke in tx en rx mode is te werken. De ballon is te volgen op een aantal gps kaarten van  HABHUB. 
Zaterdagavond 29 augustus 2020 sluiten we officieel af. Ervan uitgaande dat ieder voor zich de nodige drank en lekker eten mee neemt, zal het mij toch niks verbazen als Tineke de nodige hapjes, snacks en alcoholvrije drank op tafel zet (dus je eigen bier mee nemen).​Reserveren?  http://www.knienseerd.nl/