Skip to main content

Vooruitblik

Hier vind je informatie over wat we de komende maanden in petto hebben, zoals:

ELKE VRIJDAG 20.00 UUR GSN MEETPOINTRONDE

Elke vrijdag om 20.00 uur de MEETPOINTRONDE met wisselende rondeleiders.
Volgorde: Dirk, Samantha, Wim, Cornelis.
Kom luisteren en doe mee.

De GSN MEETPOINTRONDE is er voor en door de deelnemers

4 MEI RADIO MEMORIAL

De herdenking door GSN van de radio operators die hun leven gaven tijdens de tweede wereldoorlog is inmiddels een indrukwekkende traditie geworden. Wij staan tijdens de herdenking stil bij het feit hoe belangrijk deze helden waren in de strijd voor onze vrijheid. Daarom herdenken en gedenken wij deze helden met een speciale herdenkingsuitzending op 4 mei 2024 vanaf ca. 19.30 uur. Wij sluiten de radio herdenking af met 2 minuten totale radio stilte waarna een morse silent key wordt uitgezonden. De GSN herdenking wordt voorafgaand aan de nationale herdenking over alle beschikbare GSN gateways uitgezonden.

LANCERING 16E GSN RADIOSONDE

Ook dit jaar zijn er 4 GSN ballonlanceringen met radiosonde gepland. Op bevrijdingsdag 5 mei zal de 16e GSN radiosonde aan een heliumballon de lucht in gaan.  De datum van de overige lanceringen is nog niet vastgesteld. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

OM ALVAST TE NOTEREN

Zaterdag 18 mei 2024 ben je vanaf 14:00 uur welkom op de GSN KAASKOPPEN MEETING. Tijdens deze gezellige meeting kun je onder het genot van een hapje kaas op het plankje en een drankje kennis maken met de CREW van GSN. De meeting vindt plaats op het “landgoed” van 9GSN109 in Soest. Meer informatie volgt in volgende bulletin.