Skip to main content

Deelnemers communicatieportalen

Lijst van deelnemers in de deelnemersportalen.
Het deelnemerscommunicatieportaal is toegewezen aan deelnemers die regelmatig gebruik maken van GSN Gateway Server Nederland.
Deze als mini servers te beschouwen portalen worden vrij beheerd door die deelnemers. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan in het portaal en de onderliggende subportalen. 
Als gast kunt je elke portaal bezoeken voor zover deze niet is versleuteld.
Momenteel zijn er 9 deelnemersportalen actief. Hieronder volgt een opsomming van de portalen:

Cornelis 19GSN005 Zutphen
In het portaal van Cornelis vind je diverse luisterposten en andere zaken.

Dirk Soest
Dirk is een enthousiast communicatie-amateur. Hij wil zijn portaal vullen met een luisterpost, een realstream live scanning van luchtvaart, hamradio, kortgolf, dienstverlening. e.d.

Rob 19GSN102 Venray
Het qso-portaal is in gebruik voor vrienden. Veelal wordt daar technische zaken besproken. Rob heeft ook zijn eigen testportaal. Als we Rob kwijt zijn op de server weten wij dat hij hier is te vinden. In het hamradio portaal barst het van linken naar het zendamateurisme. In het DMR-portaal staan links met informatie over Digital Mobil Radio. Er is ook een link waarmee je in een lifestream DMR internationaal kan uitluisteren. In het RASPBERRY-portaal vind je veel informatie over toepassingen van een raspberry.

Nico 19GSN118 Bergen op Zoom
Nico is bezig om een soort "duikboot" te maken met sonde, zodat er naast ballonnen ook drijvende objecten (stroming) gevolgd kunnen worden.

Ferry Hellevoetsluis
Ferry is met verschillende projecten bezig. Een aantal zijn ook afgerond, zoals teamspeak, interface en camera stream. Hij is nog bezig met Openwebxr.
In het teamspeak project laat hij zien wat je allemaal met de teamspeakdata inzichtelijk kunt maken. In het interfaceproject laat hij zien hoe je je zender kunt laten aansturen via teamspeak en in de camera stream laat hij zien hoe je het beeld uit een onvif ipcamera halen kunt streamen naar je website. Hij laat alle projecten zien via zijn  website www.fderuiter.nl