Skip to main content

Bulletin 14 - 20 december 2021

 

  

https://www.gsngateway.nl TeamSpeak id: gsngateway.nl Zello adres: GSN ZELLO

GSN GATEWAY SERVER NEDERLAND ®

BULLETIN 14

20 december 2021

 

GSN GATEWAY SERVER NEDERLAND ® BULLETIN 14

20 december 2021

 

 

Het maatschap en de medewerkers van GSN Gateway Server Nederland wensen alle deelnemers aan het radiocommunicatie netwerk prettige  feestdagen en een goed en gezond 2022 toe.

 

ACTIVITEITEN

MARATHON MEETPOINT RONDE OP 2E KERSTDAG

Op 2e  kerstdag pakken wij goed uit. Onder het motto corona krijgt ons er niet onder organiseren wij een marathon meetpoint ronde. Vanuit verschillende organisaties geven rondeleiders hun medewerking aan deze marathon ronde.

19GSN005 Cornelis, PD1RU Robert, 19GSN109 Dirk, 19GSN104 Tineke en 19GSN054 Gerd uit Leeuwarden, zullen naar eigen inzicht een deel van de Meetpoint ronde gaan leiden.

Tijdens deze marathonronde zijn alle gateways die bij ons  zijn aangesloten in de lucht. Eveneens zal tijdens de marathon een beeldverbinding mogelijk zijn. Daarvoor is de GSN-JITSI voor iedereen opengesteld (denk eraan de microfoon in Jitsi uit te schakelen): http://meet.jit.si/GatewayserverNederland

SLOWSCAN (SSTV) IN DE MAAND DECEMBER ACTIEF

Het is een oude traditie dat in de feestmaand december slowscanners hun plaatjes uitwisselen. Dat doen we elke zondag in december  en op 2 januari 2022.

TOT SLOT

Als gevolg van de coronaregels zijn een aantal activiteiten in het ‘veld’ niet mogelijk. Echter de corona proof activiteiten gaan gewoon door, zoals de wekelijkse Meetpointronde, ’s-woensdags om 21:00 uur. Iedereen is van harte welkom voor een gezellige babbel met elkaar en voor elkaar.

GSN netcontrol heeft de aangesloten gateway beheerders verzocht om tijdens de  lockdown periode de gateways intensiever in de lucht te houden.

KOM ERBIJ LAAT JE HOREN. WIJ ZIJN ER VOOR JOU EN DOOR JOU!