Informatie gateways

UITBREIDING VAN GATEWAYS 
Het aantal gateways is de afgelopen maanden uitgebreid:

GSN GATEWAY RIJSSEN
Het was geen eenvoudige zaak om in RIJSSEN een gateway te laten functioneren. Dankzij het instellen van een NUC (mini computer ) en stevige support van het GSN Technoteam is de gateway in RIJSSEN zonder verdere problemen in werking gesteld. Henk in Rijssen beheert de gateway RIJSSEN naar volle tevredenheid. Gateway Rijssen is te werken in fm 27mc band frequentie 27.3550 Mhz. kanaal 35.

GSN GATEWAY SOEST
Sinds een paar dagen heeft Dirk, de 19GSN109 SOEST, een gateway in SOEST in werking gesteld. Gateway Soest is te werken in fm 27 mc band frequentie kanaal 02. Met deze gateway zet GSN de eerste stappen om midden Nederland te voorzien van gateways.

GSN GATEWAY EDE
John uit EDE heeft eveneens zijn uitgeschakelde RFDX 27 mc gateway verplaats naar de GSN. De GSN gateway EDE is zonder noemenswaardige problemen in werking gesteld.

WAC LPD gateway KERKRADE
Op de TeamSpeak server van WAC-DX heeft Hans naar volle tevredenheid een LPD gateway in werking gesteld. Inmiddels zijn er leuke verbindingen gemaakt naar Groningen, Friesland, Gelderland en Zuid-Holland.

Op dit moment zijn er acht gateways actief: Gateway Ede, Gateway Heerlen, Gast Gateway Leeuwarden, Gateway Nijmegen, Gateway Rijssen, Gateway Soest, Gateway Venray en Gateway Zutphen. 

Daarnaast zijn we gekoppeld aan de gateways van de samenwerkende organisaties: 27MC LPD Server Den Haag en WAC. Zowel in de 11-meter band als via LPD en Jitsi,

Voor een goed gebruik van het analoge netwerk zou het fijn zijn dat er meer gateways landelijk beschikbaar komen.

Wil je een gateway aan ons netwerk toevoegen? Neem dan contact op via de server of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.