Deelnemers communicatieportalen

Lijst van deelnemers in de deelnemersportalen.
Het deelnemerscommunicatieportaal is toegewezen aan deelnemers die regelmatig gebruik maken van GSN Gateway Server Nederland.
Deze als mini servers te beschouwen portalen worden vrij beheerd door die deelnemers. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan in het portaal en de onderliggende subportalen. 
Als gast kunt je elke portaal bezoeken voorzover deze niet is versleuteld.
Momenteel zijn er 12 deelnemersportalen actief. Huieronde volgt een opsomming van de portalen:

Arjan Puttershoek
Gebruikt zijn portaal voor het presenteren van zijn andere hobby het fotograferen van vogels. In de komende tijd zal zijn portaal worden uitgebreid met informatie over wielerwedstrijden zoals de Tour de France.

Barend NL13926 Culemborg
Als luisteramateur is Barend o.a. actief op de HF/70cm /2m banden en houdt zich o.a. bezig met het bouwen/experimenteren van communicatie gerelateerde apendages.
Voor verdere details en informatie verwijs ik je naar de sub-portalen binnen het NL13926 radio hobby portaal.

Erwin PDO Ouddorp
Is een nieuwkome, die nu vooral actief bezig is om in zijn portaal te experimenteren met een vangateways.

Ben 19GSN091 Woudenberg.
Beheert een actieve deelnemersportaal. Met veel informatie over de WRLP repeater. Er is ook een link te vinden naar RFDX met de nodige informatie.
Een handig portaal is WEGWIJS IN FREQUENTIE LAND veel informatie over frequenties.

Cornelis 19GSN005 Zutphen.
Naast zijn hobby als communicatieamateur is Cornelis ook een verwoede verzamelaar van hoorspelen. Een kleine greep uit zijn verzameling presenteert hij in het hoorspelportaal.
Om het entertainment gehalte te vergroten heeft Cornelis een klein bioscoopportaal waar een  aantal films worden vertoond.

Dirk Soest
Dirk is een enthousiast communicatie-amateur. Hij wil zijn portaal vullen met een luisterpost, een realstream live scanning van luchtvaart, hamradio, kortgolf, dienstverlening. e.d.

Gert-Jan Alkmaar.
Is een allround communicatie amateur die bezig is zijn portaal te ontwikkelen. Voor de luisteramateur een portaal waar je veel plezier aan kan beleven.

Marcel GSN105 Heerlen
In zijn deelnemersportaal is veel informatie te vinden over de militaire luchtvaart. Daarnaast is er duidelijke informatie en videobeelden te zien van ISS (international Space project)

Ninian 16GSB001 Belgie.
Naast een chatportaal wordt er driftig geëxperimenteerd met gateway repeatersystemen. Er is ook een websdr portaal waarin links naar SDR stations zijn te vinden. In het SSTV portaal is het mogelijk om in SSTV te communiceren.

Patrick Hellevoetsluis.
Houdt zijn portaal simpel. Een qso-portaal voor vrienden.

Patrick Vreeswijk
Is lekker bezig om een simpel gatewaysysteem te laten draaien met lowbudget equipment. In het qso-portaal voor vrienden worden weleens serieuze onderwerpen besproken.

Piet Goes.
Door ziekte is het even stil in het deelnemersportaal van Piet. Wij wensen Piet van harte beterschap.

Rob 19GSN102 Venray
Het qso-portaal is in gebruik voor vrienden. Veelal wordt daar technische zaken besproken. Rob heeft ook zijn eigen testportaal. Als we Rob kwijt zijn op de server weten, wij dat hij hier is te vinden. In het hamradio portaal barst het van linken naar het zendamateurisme. In het DMR-portaal staan links met informatie over Digital Mobil Radio. Er is ook een link waarmee je in een lifestream DMR internationaal kan uitluisteren. In het RASPBERRY-portaal vind je veel informatie over toepassingen van een raspberry.