Deelnemers communicatieportalen

Lijst van deelnemers in de deelnemersportalen.
Het deelnemerscommunicatieportaal is toegewezen aan deelnemers die regelmatig gebruik maken van GSN Gateway Server Nederland.
Deze als mini servers te beschouwen portalen worden vrij beheerd door die deelnemers. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan in het portaal en de onderliggende subportalen. 
Als gast kunt je elke portaal bezoeken voor zover deze niet is versleuteld.
Momenteel zijn er 9 deelnemersportalen actief. Hieronder volgt een opsomming van de portalen:

Ben 19GSN091 Woudenberg
Beheert een actieve deelnemersportaal. Met veel informatie over de WRLP repeater. Er is ook een link te vinden naar RFDX met de nodige informatie.
Een handig portaal is WEGWIJS IN FREQUENTIE LAND veel informatie over frequenties.

Cornelis 19GSN005 Zutphen
Naast zijn hobby als communicatieamateur is Cornelis ook een verwoede verzamelaar van hoorspelen. Een kleine greep uit zijn verzameling presenteert hij in het hoorspelportaal.
Om het entertainment gehalte te vergroten heeft Cornelis een klein bioscoopportaal waar een  aantal films worden vertoond.

Dirk Soest
Dirk is een enthousiast communicatie-amateur. Hij wil zijn portaal vullen met een luisterpost, een realstream live scanning van luchtvaart, hamradio, kortgolf, dienstverlening. e.d.

Erwin GSN107 Ouddorp
Erwin is nu vooral aan het experimenteren in zijn portaal. Nu is hij bezig met signaal experimenten in de UHF-VHF banden.

Marcel GSN105 Heerlen
In zijn deelnemersportaal is veel informatie te vinden over de militaire luchtvaart. Daarnaast is er duidelijke informatie en videobeelden te zien van ISS (international Space project)

Marco PD3MDK Rijswijk
Marco heeft een multifunctioneel high-tech CB-radiostation geïnstalleerd in zijn deelnemersportaal. Met zijn specifieke manier van presenteren gaat hij op een gezellige manier terug "to the eighties".

Michiel Deventer
In zijn deelnemersportaal vind je informatie over muziek, meteo, fotografie en sportvissen.

Patrick Hellevoetsluis.
Houdt zijn portaal simpel. Een qso-portaal voor vrienden.

Patrick Vreeswijk
Is lekker bezig om een simpel gatewaysysteem te laten draaien met lowbudget equipment. In het qso-portaal voor vrienden worden weleens serieuze onderwerpen besproken.

Rob 19GSN102 Venray
Het qso-portaal is in gebruik voor vrienden. Veelal wordt daar technische zaken besproken. Rob heeft ook zijn eigen testportaal. Als we Rob kwijt zijn op de server weten wij dat hij hier is te vinden. In het hamradio portaal barst het van linken naar het zendamateurisme. In het DMR-portaal staan links met informatie over Digital Mobil Radio. Er is ook een link waarmee je in een lifestream DMR internationaal kan uitluisteren. In het RASPBERRY-portaal vind je veel informatie over toepassingen van een raspberry.